• Massage
 • Hudvård
 • Paket
 • 1
 • 2
 • 3

 

ANSIKTSBEHANDLINGAR

 Klassisk ansiktsbehandling (75 minuter) 695 kr

 Den klassiska ansiktsbehandlingen som börjar med rengöring, hudanalys och peeling, därefter ånga, portömning, brynplockning och sedan en ansiktsmassage med mask, hand- eller skalpmassage och avslutande produkter.

 

Ansiktsbehandling inkl. ryggmassage (45 min) 495 kr

 Express ansiktsbehandling (se nedan) inkl. en skön och avslappnande ryggmassage.

 

Ansiktsmassage (40 min) 425 kr

Rengöring, peeling och ansiktsmassage som avslutas med en mask, skalpmassage och avslutande produkter.

 

Express ansiktsbehandling (30 minuter) 350 kr

Kortare intensivare ansiktsbehandling med rengöring, peeling, mask, handmassage och avslutande produkter.

 

Galvanic spa (35 min) 450 kr

 Uppstramande behandling med galvanic spa. Perfekt för att förbättra spänsten i huden. Rengöring, peeling, galvanic spa och avslutande produkter.

 

SPECIALBEHANDLINGAR FRÅN SOTHYS FÖR ANSIKTE

 

 Ansiktsbehandling med AHA-syra Glycopeel PRO (30 minuter) 350 kr

 Slipande AHA-syra pensling som gör huden helt ren och slätare. Lämplig för dig med tjockare hud, grovare porer och ojämn hud. Slätar även ut rynkor. Kan göras som kur- behandling. Rekommenderas inte för dig med mycket känslig hud eller för dig med rosacea.

 

Ansiktsbehandling med AHA-syra Glycopeel PRO inkl portömning (45 minuter) 495 kr

 

Lyxig ögonbehandling – Eye contour intensive treamtment (45 minuter) 495 kr

Lyftande och rynkreducerande ögonbehandling med avkopplande, dränerande massage som utförs med kylda porslinsskedar från Limouge. Underbart resultat för trötta ögon, svullnader, jetlag och åldrande kring ögonen.

 

Ansiktsbehandling för känslig hud - Soothing professional treatment (45 minuter) 550 kr

En fantastisk ansiktsbehandling för allergiker, känslig eller röd hud med synliga kärl. Behandlingen minskar hettningar, stickningar och ger huden en möjlighet att bygga upp och förstärka hudens immunförsvar på ett skonsamt sätt. Huden blir ordentligt återfuktad och smidig med hjälp av Thermalvattnet Marie Henriette från SPA i Belgien som är känt för dess hälsosamma effekt. Med hjälp av kalla porslinskedar från Limouge får masken en alldeles suverän effekt. Innehåller allergitestade produkter.

 

Slipande ansiktsbehandling med portömning - Resurfacing peeling (60 minuter) 695:-

Ansiktsbehandling med AHA-syra som förbättrar strukturen i huden och gör den slätare, lämplig för stora porer, gammal acne. I behandlingen ingår rengöring, peeling, aha-syra, portömning, avkopplande massage, syresättande mask, handmassage och avslutande produkter.

 

Energigivande ansiktsbehandling med Sibirisk Ginseng (75 minuter) 795 kr

Denna djuprengörande ansiktsbehandling ger huden ett helt nytt ljus och bygger upp motståndskraften med hjälp av Sibirisk Ginseng. I behandlingen ingår rengöringportömning, energimassage, avslappningsmassage. Behandlingen är till för alla hudtyper och åldrar och har inga kontraindikationer.

 

Ansiktsbehandling för fuktfattig och torr hud - Hydra3 Ha treatment (75 minuter) 795 kr

Det senaste på tekniken med trippel hyaluronsyra gör denna behandling svårslagen! Upp till 71 % återfuktning på bara en enda behandling.  Detta är en unik lyxbehandling med mycket avkopplande massage för människor i alla åldrar, fungerar bra på alla hudtyper även fet. En pärla man inte får missa, huden blir slät och kraftigt återfuktad och ser betydligt yngre ut. 

 

Lyftande och rynkkorrigerande anti-agebehandling (90 minuter) 895 kr

 Den ultimata och mest kompletta av behandlingar mot åldrande. Behandlingen ger ett snabbt, långverkande och unikt resultat. I behandlingen ingår rynk-korrigering, anti-age massage, lyft och förbättring av elastin- och kollagenvävnad. Lämplig behandling från 25 år och uppåt. Behandlingen kan även tas i kur om 4 gånger och reducerar din ålder med 6 år, vetenskapligt bevisad effektivitet.

 

Säsongsbehandling med päron och mandel (45 min) 550 kr

 En uppfriskande, energigivande ansiktsbehandling innehållande rengöring, peeling, ansiktsmassage, mask, handmassage och avslutande produkter.

 

Ansiktsbehandling för män - Homme, Fundamental facial treatment (45 min) 550 kr

 Herrarnas egen skräddarsydda ansiktsbehandling, en avslappnade, avgiftande behandling med produkter för män. Avkopplande skalp-, -nacke, -ansikte och dekolletage massage gör att du kommer in i en djup avslappning. Huden blir ren, boostad av mineraler och ger ett perfekt resultat.

 

TILLVAL I ANSIKTSBEHANDLING

Frans- och brynfärg inkl brynplock – 200 kr

Fransfärg – 150 kr

Brynfärg och plockning – 150 kr

Vax överläpp eller/ och haka – 100 kr/ 150 kr

Brynplock – 100 kr

 

Vaxning

Huden blir mjuk och hårfri i ca 6 veckor. Genom upprepade behandlingar gör att återväxten tar allt längre tid. Resultaten är givetvis individuella från person till person. Gör gärna en peeling eller torrborsta huden veckan innan så blir vaxningen effektivare.

 • Hela ben inkl. bikini – 550 kr
 • Halva ben inkl. bikini – 450 kr
 • Halva ben inkl. knä/ hela armar- 350 kr
 • Bikini – 250 kr
 • Armhålor – 200 kr
 • Överläpp/ haka/ litet parti – 150 kr
 • Överläpp och haka – 200 kr
 • Större parti ex. hela ryggen/ bröst & mage – 400 kr
 • Mindre parti ex. skuldror, nacke/ bröst – 300 kr

Fransar och bryn

Vi vill hjälpa dig att få välformade färgade fransar och bryn som förhöjer ögonens och hela ansiktets skönhet. Färgen sitter i ca 4-6 veckor.

 • Brynplock / formgivning eller vaxning av bryn – 150 kr
 • Färgning av fransar och bryn inklusive brynformning / vax – 325 kr
 • Färgning av fransar – 200 kr
 • Färgning av bryn inklusive brynformning / vax – 200 kr